3 de juliol del 2014

JA ESTÀ DISPONIBLE EL LLISTAT COMPLET DE LLIBRES DE TEXT AMB IVA INCLÓS!!


JA ESTÀ DISPONIBLE EL LLISTAT COMPLET DE LLIBRES DE TEXT AMB IVA INCLÓS!!


Benvolguts pares i mares:

Ja està disponible la documentació necesaria per a realitzar la sol.licitud de llibres de text pel proper curs 2014-2015..

Recordem el procés conforme es va explicar a la darrera reunión de l'AMPA:

1. Només es distribuiran llibres als socis
2. No es distribuiran llibres a les classes on no hi hagen pares voluntaris que ho gestionen.
3. Se podràn demanar llibres, tant en lot complets per curs, com llibres solts
4. El procediment o protocol que cal seguir és el següent:


  • Omplir la fitxa del llistat de llibres i preus del blog (disponible també en la Consergeria del Centre, encara que es preferible utilitzar la del blog per si eventualment està més actualitzada), on indicareu els llibres que es volen, copiant el preu del llibre seleccionat a la darrera columna. Per últim, omplir la casella de TOTAL amb la suma dels imports dels llibres elegits, que coincidirà amb l'import de l'ingres bancari. A més es POSARAN LES DADES DEL XIQUET/A a la casella corresponent, i sobretot, el TELÈFON DE CONTACTE, per si per cap motiu hi haguerem de posar-nos en contacte amb vosaltres.
  • Omplir el document del contracte de mandat, tant per a la vostra seguretat com per a la nostra
  • Portar el comprovant del banc d'haver fet l'ingrés del 100% de l'import del llibres. Important: en la casella d' observacions haurà d'apareixer obligatoriament el NOM DE L'ALUMNE i EL CURS. El compte corrent de l'Ampa és només un. El trobareu al document de la fitxa de socis o al tauler d'anuncis de l'entrada de l'Escola.
      • JUSTIFICANT DEL BANC PEL 100% DE L'IMPORT DELS LLIBRES que heu posat a la graella (compte banc AMPA: ES33-2038-6528-7660-0004-5494)
  • Els plaços per entregar aquesta informació, seran:
    • els dies 7 i 8 de Juliol de 9h a 10h a l'espai de l'AMPA.
    • els dies 8 i 9 de 16:00h a 18:00h a l'espai de l'AMPA
  • Al mes de septembre ens posarem en contacte amb els pares voluntaris de cadascún dels grups per tal d'organitzar tant els paquets com la distribució dels llibres a cadascun dels membres de l'AMPA.
  • En el moment de la retirada dels llibres, en el mes de septembre, s'haurà d'acreditar estar al corrent del pagament de la quoata de soci per l'exercici 2014-2015. És a dir, EN EL MOMENT DE LA RETIRADA DELS LLIBRES S'HA DE SER SOCI, Per això, disposareu de la primera setmana del mes de septembre per poder-vos associar.
  • IMPORTANT... FALTEN PER ACTUALITZAR ALGUNS DELS PREUS DELS LLIBRES. QUAN TINGUEM EL LLISTAT COMPLET EL TORNAREM A PUBLICAR
A mesura que ens arriben novetats les farem aparéixer a una nova entrada del blog.